​Tlf: 20 32 70 14

besøg os på facebook

70 år i lokalområdet​

​Udskiftning af vinduer udført af professionelt firma

Tømrerfirmaet Jacob Randskov ApS er eksperter i udskiftning af vinduer og døre. Drømmer du om at foretage en udskiftning til nye vinduer, så er du altså kommet til det rette sted. 

Vi holder til i Liseleje og udfører typisk tømrerarbejde i områderne omkring Frederiksværk, Hundested og Helsinge.

Vi er et firma med mange års erfaring i branchen, hvorfor du trygt kan vælge os til at foretage udskiftning af døre og vinduer hos dig. Vi står både for montering og udskiftning og kan desuden klare reparationer. Trænger vinduesrammer eller dørkarme også til en kærlig hånd, så kan vi også klare det.

Hvad koster udskiftning af vinduer?

Den nøjagtige pris på en udskiftning af vinduer afhænger af antallet af vinduer, samt hvilken fabrikant der er tale om. Dog både leverer og monterer vi gerne vinduer og døre fra alle fabrikanter i Danmark. Vi er desuden ikke blege for at give et godt tilbud til vores kunder.​

Når du skal have foretaget en udskiftning af vinduer eller døre, er det vigtigt, at du finder nogle efter dine ønsker. På den måde har du nemlig mulighed for at give dit hus et helt nyt look. 

Vi tilbyder mange forskellige energirigtige løsninger, hvor både æstetikken og kvaliteten er i top.

Ring for flere informationer

Vil du høre mere om dine muligheder for nye vinduer hos os, så er du velkommen til at ringe eller skrive til os med det samme. Vi står altid klar til at hjælpe, hvor der er brug for det.

Ring på telefon 20 32 70 14, eller send en mail til randskov@kabelmail.dk, så vender vi tilbage snarest muligt med flere informationer.​

Følg mig på Facebook​

Kontaktinformationer

Tømrerfirmaet Jacob Randskov ApS

CVR: 29223157

Klostervænget 2

3360 Liseleje

Telefon: 20 32 70 14

E-mail: randskov@kabelmail.dk

​​