​Tlf: 20 32 70 14

besøg os på facebook

70 år i lokalområdet​

Nyt tag forbedrer indeklima og husets udseende​

Trænger dit tag til en kærlig hånd? Så står vi hos Tømrerfirmaet Jacob Randskov ApS klar til at hjælpe dig. Vi kan løse alle typer af tagopgaver, så du må ikke holde dig tilbage med at kontakte os.

Vores værksted ligger i Liseleje nær Frederiksværk, Helsinge og Hundested, men vi kommer også gerne ud til kunder uden for disse områder.

Taget udgør en vigtig del af husets fremtoning, hvorfor det altid er en god idé at sørge for at vedligeholde det. Ønsker du at give din bolig et stilmæssigt løft, er et nyt tag en oplagt mulighed. 

Derudover sikrer et nyt tag et bedre indeklima, idet der blandt andet vil være bedre isoleret. Dette vil desuden sandsynligvis kunne mærkes på varmeregningen, som vil mindskes.

Hvad koster et nyt tag?

Vi er et kompetent firma med stor erfaring inden for faget. Derfor garanterer vi tage, der holder i mange år, hvorfor det godt kan betale sig at samarbejde med os. Uanset om du mangler en tagrenovering, en udskiftning eller et helt nyt tag, så varetager vi gerne opgaven. 

Vi kan desuden også opsætte kviste og ovenlysvinduer eller bygge tagterrasser samt ombygge tagetager.​

Vi løser altså alle typer af tagopgaver, hvorfor det er svært at give et konkret bud på, hvad et nyt tag koster. Dette afhænger nemlig af flere parametre såsom tagets areal samt type. Dog finder du altid attraktive priser og gode tilbud her hos os. 

Vi er eksperter i bl.a.:

  • Tagpaptag
  • Eternittag
  • Skifertag
  • Tegltag
  • Ståltag
  • Græstag

Kontakt os for at høre mere

Kunne du tænke dig en mere konkret pris på, hvad et nyt tag ville koste for dig, så er du velkommen til at kontakte os med det samme for en uforpligtende snak.

Vi kan kontaktes på telefon 20 32 70 14 eller mail randskov@kabelmail.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt.​

Følg mig på Facebook​

Kontaktinformationer

Tømrerfirmaet Jacob Randskov ApS

CVR: 29223157

Klostervænget 2

3360 Liseleje

Telefon: 20 32 70 14

E-mail: randskov@kabelmail.dk

​​